DRUKHUIS.COM introduceert KuchSchotjes.nl
Wat begon als een virus in Wuhan is uitgegroeid tot een wereldwijde surrealistische situatie die zowel onze gezondheid als economie keihard raakt. Een tijd van enorme onzekerheid voor ons allemaal, waarin de maatschappij zoals wij die kennen totaal ontwricht is. De zorg staat onder enorme druk, de politiek maakt overuren, leerlingen en werknemers werken vanuit thuis en ondernemers zitten met hun handen in het haar.

Vooral in de horeca, maar ook in de evenementenbranche kunnen bedrijven het hoofd niet boven water houden, aangezien deze branches door de overheid helemaal stil zijn gelegd. Maar ook andere ondernemers hebben het zwaar doordat klanten wegblijven en er veel aanpassingen van bedrijven worden gevraagd om de gezondheid van zowel klanten als werknemers te kunnen waarborgen. Ondernemers zijn genoodzaakt creatief te denken om hun onderneming voort te kunnen zetten en zich daarbij te houden aan de richtlijnen opgesteld door de overheid. 

Ook voor DrukHuis.com, gevestigd op C-Mill Heerlen, heeft deze Corona-crisis verstrekkende gevolgen. Deze lokale onderneming zag niet alleen de openstaande opdrachten geannuleerd worden, maar ook het effect binnen de klantenkring en de problemen waar deze ondernemers mee te kampen kregen. Rick: “Wat begin maart nog uitzag als een topjaar veranderde plots in nachtmerrie”. Zijn ondernemersgeest maar vooral zijn strijdvaardigheid heeft hem tot actie aangezet. 

Vanuit de noodzaak werd een nieuw idee geboren, een website gericht op het helpen van ondernemers in deze moeilijk tijd, zodat zij de bedrijfsactiviteiten voort kunnen zetten. “Gezondheid staat voorop, maar ook economisch moeten we zien dat we deze bizarre tijd kunnen doorstaan”, aldus Rick. Hij vindt het zeer pijnlijk om te zien hoe zijn collega-ondernemers in het hart getroffen worden en veel ondernemers moeite hebben om hun bedrijf draaiende te houden. “En daar wil ik een helpende hand kunnen bieden waar mogelijk”.

Het team van Drukhuis is druk bezig geweest om KuchSchotjes.nl te kunnen lanceren. Op de website worden diverse unieke producten aangeboden, waarmee ondernemers hun klanten kunnen beschermen tegen het COVID-19 virus en dus doende toch kunnen werken binnen de richtlijnen die de politiek en het RIVM ons voorschrijven. Een uniek voorbeeld hiervan is de auto-cover voor rijscholen en taxi-chauffeurs, net als bescherming voor beroepen in de persoonlijke verzorging, zoals schoonheidssalons en nagelstylisten bieden ze unieke veilige oplossingen. Ook het nu al welbekende “kuch-schotje” is uiteraard gewoon te bestellen. Daarnaast denkt het team graag mee over speciale én maatwerkoplossingen binnen elke beroepsbranche, zodat iedereen veilig zijn onderneming kan voeren in deze bijzondere tijd.

Leave a Reply

Vraag offerte aan

Vraag offerte aan

Persoons gegevens
Product
reCAPTCHA is required.